Bestellen en retourneren

Betalen

Betalen voor je bestelling kan met iDeal of met Bancontact. Zodra de betaling verwerkt is, wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Verzenden

Bestellingen die voor 12.00 uur betaald en op voorraad zijn, zullen zoveel mogelijk dezelfde werkdag nog worden verzonden, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen. Mocht dit niet haalbaar zijn, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Alle pakketten en brievenbuspost wordt via PostNL of DHL verzonden. Afhankelijk van de drukte kan het soms enkele dagen duren voor een pakket bezorgd wordt. Na verzending ontvang je een e-mail met daarin de track & trace informatie.

Verzendkosten naar Nederland

Orderbedrag tot €10,00    €10,00-€50,00    €50,00-€70,00    meer dan €70,00   
PostNL brievenbuspost €2,50 - - -
PostNL brievenbuspakket    - €3,00 gratis gratis
PostNL pakket - €5,00 €5,00 gratis
DHL brievenbuspakket - €2,50 gratis gratis
DHL pakket - €5,00 €5,00 gratis

Bestellingen met een orderbedrag tot €10,00 worden met gewone brievenbuspost verzonden. Op deze manier kan ik de prijzen zo laag mogelijk houden. Je hebt daardoor geen track&trace, maar je krijgt na verzending een mail dat je bestelling onderweg is. Brievenbuspost doet er niet langer of korter over dan brievenbuspakketjes met track&trace. 

Mocht bij aankomst blijken dat je (brievenbus)pakket beschadigd is, maak dan eerst een foto van het pakket voordat je het (verder) open maakt, zodat ik de schade aan het pakket duidelijk kan zien. Eventuele vervolgschade aan het product kan ik dan sneller oplossen. 

Verzendkosten naar België

Verzending naar België kost standaard  €9,00. Eerder verzond ik ook via brievenbuspakketjes naar België, maar deze kwamen te vaak niet aan, waardoor ik deze optie voorlopig niet meer aanbied. Patronen worden digitaal als PDF aangeleverd en hebben dus geen verzendkosten.

Vanaf een orderbedrag van €120,00 is de verzending ook naar België gratis.

Retouren

Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je deze binnen 10 werkdagen (wettelijke zichttermijn) retourneren. Hiervoor stuur je eerst een e-mail naar info@ROODvogel met daarbij je bestelnummer en bankgegevens. De bestelling moet in de originele staat, dus ongebruikt, en voldoende gefrankeerd teruggestuurd worden naar:

ROODvogel retour
Willem Roodbeenhof 16
6842CZ Elden

Kosten voor het retourzenden zijn voor de rekening van de koper. Als ik dit gratis zou maken, zou je dat in de prijzen van alle producten terug zien en ik wil ze graag zo laag mogelijk houden :)

Op bestelling gemaakte artikelen (bedrukt of in specifieke kleuren/materialen uitgevoerd) kunnen helaas niet teruggenomen worden.

  • Home
  • Bestellen en retourneren