Kortingscodes

Bij ROODvogel kun je tijdens het bestelproces een kortingscode invullen. Ik gebruik verschillende kortingscodes, soms éénmalig te gebruiken en soms permanent.

Standaard loopt er een actie waarbij je volumekorting krijgt op DMC borduurgaren en Gutermann mara naaigaren.

Vul tijdens het bestelproces code "DMC6is5" in om -vanaf 6 strengen- 16,66% korting te krijgen (dit komt overeen met 5+1 gratis, maar geldt dan ook als je 7 strengen koopt, of 9, of 21)

Vul tijdens het bestelproces code "GMvolume" in om -vanaf 4 klossen- slechts €4,- te betalen per klos in plaats van de gebruikelijke €4,50. 

Wil je zowel voor DMC als voor Gutermann gebruik maken van de korting? Helaas pakt mijn webshop geen combinatie van kortingscodes. Neem dan even contact op, dan zorg ik dat je alsnog de juiste hoeveelheid korting krijgt.

 

Waarom kan ik deze korting geven? Het kost mij minder tijd, moeite en verpakkingsmaterialen om één keer een grotere order te verwerken, dan telkens kleine beetjes te versturen. En daar mag jij van meeprofiteren :)

 

Heb je al eerder een bestelling gedaan, dan heb je misschien ook een kortingscode ontvangen. Deze is éénmalig te gebruiken en niet in combinatie met andere kortingsacties. Je moet dan zelf even uitrekenen welke code je het meeste oplevert. 

 

Oh, en wil je iets van ROODvogel cadeau doen, maar weet je niet wat? Dan kan ik een speciale cadeauboncode aanmaken om weg te geven. Het bedrag hiervan kan je zelf bepalen.